Den belgiske landsholdsspiller overvejer sine muligheder efter kun 12 måneder i England. De franske-mestre fra Monaco håber, at de kan lokke ham til Ligue 1. 

Ligue 1 mestrene Monaco fører kampen i jagten på Chelsea-angriber Michy Batshuayi, skriver Goal.

Den belgiske landsholdsspiller flyttede til Stamford Bridge i sommeren 2016 i en handel, der kom til at koste Chelsea cirka 330 millioner kroner.

Han ankom efter at have scoret 23 mål for Marseille, men har haft svært ved at få regelmæssig spilletid hos Chelsea, med Diego Costa, der blev foretrukket af Antonio Conte.

Den 23-årige overvejer nu sine muligheder med næste sommers VM i Rusland taget med i sine overvejelser.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Han ved, at han har brug for regelmæssig spilletid, hvis han skal udtages til det belgiske landshold og han er bange for, at han ikke vil kunne få nok minutter i Chelsea, selvom det ser ud til, at Costa er på vej væk.

West Ham er i blandt de Premier League klubber, der har givet udtryk for, at de er interesserede i Batshuayi, men Monaco er altså favoritter til at sikre hans underskrift.

De gør sig klar til et nyt skud i Champions League i 2017-18 og er klar over, at de har brug for nye forfriskninger og dybde i deres trup.

Radamel Falcao og Kylian Mbappe udgør allerede meget spændende muligheder oppe foran, men det er meget usikkert, hvorvidt Mbappe fortsætter i Monaco efter sommer, efter hans store gennembrudssæson. Flere klubber meldes særdeles interesserede i Franskmanden og med Real Madrid som største bejler, så ville et eventuelt skifte være svært at sige nej til for Mbappe.

Det har ikke blevet til meget spilletid for Batshuayi i denne sæson, men han kom altså ind i mod West Brommich og afgjorde mesterskabet for Chelsea og senest scorede han også i Belgiens seneste landskamp, hvor han dannede angrebsmakker sammen med en måske kommende Chelsea-spiller, Romelu Lukaku.