Sidste sæson var han den mest omtalte teenager i verden. Den blot 18-årige spiller tog verden med storm og han sikrede AS Monacos første mesterskab i 65 år. 

AF KRISTIAN PARIS

Sensationelt. Det er nok adjektivet, der bedst beskriver Mbappes sidste år af sit liv. For bare et år siden kendte de fleste ham knap nok. Nu er han blevet solgt for et kæmpe million beløb.

For ifølge den franske avis L’Equipe har de franske mestre fra Monaco nået til enighed med PSG om en pris på deres wonderkid Kylian Mbappe, der vil skifte til klubben som udlånt – dog med mulighed for at gøre aftalen permanent for omkring 1,3 milliarder danske kroner.

(Photo by Stu Forster/Getty Images)

 Mbappe er over de seneste par måneder blev en af de hotteste i fodboldmediernes søgelys. Den blot 18-årige spiller har på under et år, vist sig at være en af verdens bedste teenagere med sine 26 mål i 44 kampe.
Den franske landsholdsspiller er siden transfervinduets åbning blevet jagtet af storklubber som Real Madrid, Chelsea og PSG. Det er dog sidstnævnte, der har trukket det længste strå, og nu står tilbage som ny arbejdsgiver for den unge spiller.

Transferen forlydes dog ikke at være i hel overenstemmelse med UEFAS financial Fair Play regler. I sær ikke efter deres vanvidshandel med Barcelona, der kostede dem omkring 1,6 milliard for Neymar.

Alle tre parter, Monaco, PSG og Mbappe arbejder så hårdt som muligt på at få aftalen helt i hus. Transfervinduet lukker og slukker nemlig torsdag nat til midnat.

Den 18-årige spiller er på grund af sidste sæsons gode præstationer blevet ringet op af landsholdets cheftræner, Didier Deschamps, der vil bruge ham i landets kvalifikation til VM i mod Holland og Luxemburg,