Et skifte til Stamford Bridge har længe været under opsejling for den russiske landsholdspiller Aleksandr Golovin, men nu skriver flere medier, at den franske Ligue 1-klub skulle være snublende tæt på at sikre sig den 22-årige professionelle fodbolspiller. Et af de medier er det engelske Goal.com. Og de skriver at afgørelsen kommer fredag, hvor Golovin endelig sætter sin underskrift på et stykke papir. Om det bliver Chelseas kontrakt eller Monacos er ikke til at vide. Men sandsynligheden for Monaco er altså større.

Midtbanespilleren kan blive ny mand på Ligue 1-mandskabet AS Monaco, der tidligere på måneden solgte deres midtbanegenerel Fabinho til big-spender Liverpool fra den engelske Premier League. Golovin kommer til fra CSKA Moskva og kommer formentlig, efter en tilpasningsperiode, til at indgå i startopstillingen i den franske klub.

I dag, torsdag, gennemgår han en større lægetjek. Og så vil den fem år lange kontrakt altså blive offenliggjort fredag. Men kun hvis alt går efter planen.

Officielt: Chelsea sikrer sig ny målmand

Godt VM

Golovin blev allerede inden VM-slutrunden udråbt til en af de helt store talenter fra Rusland og de forventninger levede han op til. Han spillede en godkendt slutrunde for sit hjemland, der endte med at blive elimeneret af Kroatien på straffespark i kvartfinalen. Dengang var det The Blues, som Chelsea også kaldes, der havde størst interesse i spilleren. Hvad der har fået Monaco ind i kampen om Golovin er ikke til at vide. Og hvad der har overbevist Golovin om at Monaco er det bedste for ham. Ja det er heller ikke til at vide.

Chelsea er dog ikke helt uden midtbanespillere, selvom de formentlig ikke får ham til klubben. De har nemlig købt Jorginho fra den italienske Serie A. Og selvom man havde sikret sig Jorginho, så var interessen Golovin der stadig. De vil nemlig have en bred trup. En bred trup, der kan udfordre om Premier League-titlen.