Alsidig Monaco stjerne taler ud om fremtiden, og han slår fast, at han ser sig selv i Premier League i fremtiden. 

AF KRISTIAN PARIS 

Monaco backen har sat brillerne på fremtidsyn, og han udtaler, at han ser sig i Premier League i den nærmeste fremtid. På trods af offentlig interesse fra både Arsenal og Manchester United foretrækker brasilianeren alligevel de blå fra Manchester; Manchester City.

Den holdende defensive midtbanespiller kan også spille back, og han er blevet brugt på begge positioner i både Real Madrid og Monaco. Indtil videre har han været en nøglespiller i denne sæson for Monaco, og han har haft en kæmpe indflydelse på, at Monaco ligger, hvor de gør; som nummer 1 med tre point ned til hovedstadsklubben PSG – begge har spillet 27 kampe.

(Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport) (Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

I sæsonen har han fungeret som det solide defensive skjold, sammen med blandt andre Thiago Silva, hvilket har givet offensivstjerner som M’Bappe, Bernardo Silva og Radamel Falcao muligheden for at stråle og spille deres eget spil. Han har desuden optrådt hele 38 gange for rød/hvide i denne sæson.

Disse præstationer tiltrækker naturligvis interesse fra de største klubber rundt omkring i Europa. Og som så mange andre, vil Fabinho gerne prøve sig selv af i det, der af mange kaldes verdens bedste liga, Premier League.
Spørgsmålet er blot her, hvilken klub, der løber med den eftertragtede brasilianers underskrift…

Ifølge Fabinhos far, Joao, foretrækker sønnen Manchester City og Pep Guardiola.

“Vi er begge store beundrere af Mourinho og det arbejde han gør i Manchester United, men vi har begge to også et ømt punkt for Manchester City.” forklarer Fabinhos far.

Ja, Premier League er nok en meget passende destination for en spiller som Fabinho,og måske vil de to mødes om ikke så længe når hvis lodtrækningen flasker sig og begge hold går videre fra 16- delsfinalerne i dette års Champions League.