Tidligere i dag spillede Monaco mod Dijon, hvor man vandt 4-1, men der var altså ingen Mbappe på banen.

Overraskelsen fra sidste sæson er i løbet af sommeren ofte blevet kædet sammen med et klubskifte, og efter dagens nyhed om, at Mbappe ikke var med i truppen, har virkelig sat gang i rygterne om hans fremtid. Cheftræner Leonardo Jardim udtalte efter kampen, at det var en fælles beslutning af klubben.

“Jeg gav muligheden til andre, fordi vi kommer til at få brug for alle. Vi er nødt til at give mindre brugte spillere mere rytme. Det var hele klubben, der traf beslutningen”, udtalte Jardim ifølge squawka.com.

Nu skriver det franske medie Foot Mercato, at Monaco-truppen er blevet informeret om, at Mbappe skifter Monaco ud med den franske hovedstad og tilslutter sig dermed til Paris Sanint-Germain, som også har været sat i kraftig forbindelse med spilleren de seneste dage.

Skulle Mbappe tage til Paris Saint-Germain, så vil Paris altså opnå at have verdens to dyreste spillere nogensinde på deres hold, som man har hentet til klubben i samme transfervindue for vanvittige 2,8 milliarder kroner tilsammen. Mbappe kommer til at koste Paris omkring 1,2 milliarder kroner, i en handel, der muligvis kunne stige til 1,7. Neymar blev hentet i Barcelona for cirka 1,6 milliarder kroner og blev altså verdens dyreste fodboldspiller nogensinde og fordobler næsten prisen for den nuværende. Nemlig Paul Pogba, der blev solgt til Manchester United fra Juventus for cirka 900 millioner kroner.

Neymar fik sin Paris-debut her til aften, hvor han lavede en assist og scorede et mål, i Paris’ 3-0 sejr over Evian. Paris havde meget svært ved at åbne Evian-forsvaret op, men med lidt hjælp fra en af Evians-forsvarsspillere, lykkedes det altså endelig. Et meget kontroversielt selvmål satte altså gang i målscoringen.