Arsenal bliver i den grad modarbejdet, når det kommer til at hente AS Monacos Thomas Lemar. For de franske mestre har afvist overhovedet at forhandle med the Gunners. Det forhindrer Arsenal i at lægge et bud på spilleren. 

AF KRISTIAN PARIS

 

L’Equipe har skrevet, at Monacos vicepræsdient Vadim Vasilyev har udelukket et skifte for
Thomas Lemar til Premier League, hvis altså ikke London klubben er klar til at øge deres
nuværende bud på 425 millioner kroner betragteligt.
For Arsenal har desværre måtte se samtlige bud på 300 millioner, 375 millioner og 400 millioner
blive afvist prompte af de franske Ligue 1 mestre.

Ligeledes forventes deres 450 millioner også at blive afvist af franskmændene.

Men selve hovedpersonen Lemar er meget opsat på det skifte til det, der er mange betragtes som verdens bedste liga, Premier League. Derudover vil han også meget gerne til London for at lære af den legendarisk franske manager Arsene Wenger, der har tilbragt over to årtier i klubben.

Men Monacos chef Leonardo Jardim og resten af holdet har allerede mistet deres vel nok største stjerne, Bernardo Silva, der tidligere på sommeren blev købt af Manchester City. Derfor håber klubben nu på ikke at blive rippet for samtlige spillere i deres start ellever forud for næste sæson.

For midtbanespilleren Tiemoue Bakayoko er også blevet sat i forbindelse med alverdens store klubber. I sær en anden London klub, Chelsea, er blevet rygtet meget sammen med spilleren, der vel nok kommer til at koste omkrin 350 millioner danske kroner.

Ligeledes er Benjamin Mendy også blevet rygtet sammen med Silvas nye arbejdsgiver på Etihad.

FBL-WC-2018-FRA-TRAINING

Og fremtiden for Fabinho og vidunderdrengen Kylian Mbappe er stadig heller ikke sikker. De to spillere, er som så mange andre Monaco spillere, blevet rygtet sammen med en masse forskellige topklubber, og franskmændene vil nødigt se dem forlade klubben – i hvert fald ikke billigt.