Paulo Dybala har ikke været i sit livs form for Juventus i denne sæson. Således har den argentinske angriber blot scoret to mål i 20 Serie A-kampe indtil videre. Både Max Allegri og Pavel Nedved udtaler dog, at hans præstationer ikke har været skuffende.

AF: EMIL PLOVGAARD

LIVERPOOL, ENGLAND – SEPTEMBER 22: Mohamed Salah of Liverpool celebrates after scoring his team’s third goal during the Premier League match between Liverpool FC and Southampton FC at Anfield on September 22, 2018 in Liverpool, United Kingdom. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Italienske og engelske medier kæder argentineren sammen med et skifte væk fra Torino til sommer. Ifølge sportsavisen, Corriere dello Sport, så var Manchester Citys administrerende direktør, Ferrano Soriano, i Rom for at overvære Juventus’ 2-1-sejr over Lazio i januar.

Ifølge den italienske avis er Juventus ikke i nærheden af en overvejelse om at sælge argentineren. Et bud i omegnen af 120 millioner euro kunne dog overbevise dem om at drøfte spillerens fremtid.

Il Corriere dello Sport beretter ednvidere, at en anden mulighed for Dybalas fremtidige klub kunne være Liverpool. Mohamed Salah er nemlig blev udset af Juventus til at blive det helt store sommerindkøb.

LÆS OGSÅ: PSG-spillere svines til: “Har han gået på samme skuespillerskole som Neymar?”

En byttehandel mellem Paulo Dybala og Mohamed Salah kunne derfor være en af sommerens største historier.

Dagens udgave af Tuttosport rapporterer også, at en byttehandel mellem de to spillere kunen være en mulighed for de to klubber, så snart sæsonen er slut.

LÆS OGSÅ: CHOK: Valencia sparer nøglespillere til vigtig Europa League-kamp