De to normalt rivaliserende mandskaber Chelsea og Manchester United kan måske lave en sensationel byttehandel kort inden lukketid i det engelske transfervindue, der lukker om blot fire dage.

Af Anders Lang Jensen

Manchester United er klar til at lave en byttehandel med Chelsea, der involverer Anthony Martial og Willian. Franske Martial er på blokken hos Chelsea, mens brasilianske Willian længe har været en ønskespiller for Mourinho i United. En byttehandel kunne derfor lyde oplagt mellem parterne.

Der varer ikke lang tid før transfervinduet lukker, og derfor er rygterne i disse dage på sit højeste. Jose Mourinho er angiveligt meget interesseret i Willian, som også er på udkig efter en ny udfordring.

 

Avisen Daily Mirror beretter, at Jose Mourinho har fået nok af Anthony Martial og er villig til at bytte ham med Willian. En byttehandel er dog ikke så lige til. At sende en profil til et rivaliserende hold i ligaen skal nemlig overvejes grundigt.

Ledelsen i Manchester United er ikke meget for at slippe Anthony Martial, mens ledelsen i Chelsea heller ikke er meget for at sende Willian til Old Trafford, efter de solgte Nemanja Matic for 40 millioner engelske pund sidste sommer.

 

Jose Mourinho håber dog, at en handel kan blive en realitet, inden transfervinduet lukker på torsdag. Det må formodes at United får sig en travl uge, da de både ønsker at hente en ny forsvarsspiller, hvorfor de arbejder på højtryk, hvor navne som Tottenhams Toby Alderweireld og Barcelonas Yerry Mina bliver nævnt.

Men Willian er fortsat et tema på Old Trafford, og en byttehandel vil derfor muligvis kunne blive istandsat.

Netop disse transferemner for United har fået mere benzin på bålet. Billeder af to måske nye stjerne iført United-trøje er dukket op nettet. Læs historien lige her:

TRANSFERAFSLØRING: Billeder af to nye stjerner i United-trøjen lækket