Sevilla-træneren Vincenzo Montella er ude og rose, den 22-årige franske forsvarsspiller Clement Lenglet. Dog understreger Montella også, at han håber Lenglet bliver hos Sevilla nogle sæsoner endnu.

Af Lasse D. Drescher

Den 22-årige franske forsvarsspiller Clement Lenglet, spiller til dagligt for den spanske klub Sevilla. Den unge forsvarsspiller har været solid for den spanske storklub, og det er endt ud i solide roser fra den nuværende Sevilla-træner.

(Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

Træneren som sidder i stolen hos den spanske storklub, er Vincenzo Montella. Clement Lenglet har tidligere været rygtet væk fra Sevilla, og han har ifølge mediet Sport360 en frikøbsklausul, på omkring 300.000.000 kroner.

Den nuværende Sevilla-træner Vincenzo Montella mener at Clement Lenglet har et højt niveau. Montella mener at Clement Lenglet har niveau til atspille, hos La Liga-konkurrenten FC Barcelona.

Sevilla overraskede mange i denne sæson Champions League, da de i ottendedelsfinalen spillede 0-0 med Manchester United. I anden kamp gik turen til Old Trafford, hvor Sevilla så endte med at vinde 1-2. Derfor gik den spanske klub samlet videre, over Manchester United.

Den spanske storklub Sevilla trak så den tyske storklub Bayern München, og skulle så møde dem i kvartfinalen. Det blev så til et samlet 1-2 nederlag, til den tyske storklub og derfor var det et Champions League-exit derefter.

Vincenzo Montella udtaler følgende til mediet:

“Lenglet er en mester mentalt, og han er så stærk fysisk. I fremtiden kan han uden tvivl komme til at spille for et stort hold som Barcelona. Jeg håber det er noget der sker for ham i fremtiden, men jeg håber han bliver hos Sevilla nogle år endnu.”

Sevilla ligger på nuværende tidspunkt på 7. pladsen i den spanske La Liga. Sevilla vil gøre alt de kan, for at komme med blandt de bedste seks hold, i den spanske liga. Grunden til det, er at de gerne vil være have muligheden for at kunne deltage i Europa League i næste sæson.

læs også: PSG-spiller er eftertragtet blandt europæiske storklubber