Premier League-sæsonen er for alvor i gang og det betyder, at vi har en god ide om, hvilke hold, der har handlet godt ind på transfermarkedet. Chelsea er et af de hold, idet deres nyindkøbte angriber Morata endnu en gang var storspillende. Han er nu også indehaver af meget speciel rekord. Læs mere nedenfor. 

Af David Paris

 

Den spanske angriber Alvaro Morata er faldet godt til i sin nye klub, Chelsea FC. Den tidligere Real Madrid- og Juventus-angriber har i sin korte tid i London-klubben allerede slået en rekord. I Premier Leauge tredje spillerunde skulle Chelsea møde Everton på hjemmebanen Stamford Bridge og her brillierede nyindkøbet Morata som sagt. Efter 27 minutter assisterede han Cesc Fabregas ved 1-0-målet og cirka 15 minutter efter kunne han så selv gøre sin landsmand kunsten efter. 2-0 efter 40 minutter, hvilket også blev kampens slutresultat.

Én assists og én scoring, dét formåede Morata også at gøre i Premier Leagues første kamp, for to uger siger, mod Burnely. På grund af det, er han den eneste spiller nogensinde i Premier League, der har scoret i assisteret i begge af klubbens første to hjemmebane-kampe.

Alvaro Morata kom til fra Real Madrid for svimlende 560 millioner kroner og der har derfor været store forventninger til den spanske landsholdsangriber. Dem må man i sandhed sige, at han har levet op til og fansene må derfor håbe på, at 24-årige Morata fortsætter sin gode stime.

Han er hurtigt blevet førstevalg på angriberpositionen hos The Blues og henvist store navne som Diego Costa og Michy Batshuayi til bænken. Hos Real Madrid i sidste sæson scorede han 15 gange og vandt La Liga – kan han gøre noget, der bare minder om dette, bliver han med garanti en succes – og måske Premier Leauge-trofæet endnu en gang ryger til London.