Chelseas nuværende førstevalg på angriberpositionen Alvaro Morata har givet nyt liv til rygterne om, at han kunne være interesseret i at forlade Stamford Bridge til fordel for Real Madrid i den spanske La Liga, som han en gang har spillet  for tidligere. Hovedpersonen selv, 25-årige Morata siger nemlig selv, i følge den engelske avis Goal.com, at han meget vel kunne vende tilbage til den spanske hovedstadsklub, når sommer-transfervinduet åbner efter sæsonen er færdigspillet.

Morata, der er en vaskeægte boksspiller med gode kvaliteter i luftspillet og gode aflæg, har scoret 10 gange i Premier League i denne sæson. Han kom til fra netop Real Madrid i sommer for cirka 500 millioner danske kroner.

Morata startede godt i Chelsea – han scorede i debutten men siden slutningen af efteråret  har han ikke fundet målformen og det har givet anledning til frustation (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images). 

Lige nu er den spanske landsholdsspiller dog ikke til rådighed for London-klubben og træner Antonio Conte. Morata er nemlig skadet, men ifølge Conte skulle han meget snart være at finde på grønsværen igen. Der har været flere rygter i medierne om, at Morata ikke var glad hos ‘The Blues’, som Chelsea også kaldes, blandt andet fordi han lider af hjemve. Derudover har flere medier også skrevet, at han ville hjem til Spanien, fordi successen siden efteråret er udeblevet; Morata har ikke scoret særlig mange mål, været anonym og faktisk brændt flere chancer end han har scoret på. Det skriver Goal.com

I et interview med det spanske medie Moviestar, der også er sponsor for det kendte cykelhold med samme navn, skulle Morata angiveligt have fortalt følgende om situationen i Chelsea:

“Selvfølgelig har jeg respekt for Chelsea og de lavede et stort stykke arbejde for at få mig til klubben – og jeg er glad her. Men Madrid vil altid være Madrid for mig.”

“Jeg har ikke i tankerne at forlade klubben lige nu. Lige nu får vi ikke de resultater vi burde få, så derfor bliver jeg selvfølgelig her og kæmper og retter min opmærksomhed mod træneren og spillet på banen. Rygterne uden om er ligemeget.