Det var nok en overraskelse for så mange, da Alvaro Morata skrev under med de forsvarende engelske mestre CHelsea fra Real Madrid. Men de havde nok ikke regnet med hans trøjenummer… 

AF KRISTIAN PARIS

Chelsea må nemlig synes rimelig modige, når de skal prøve at hente deres anden Premier League triumf i træk.

Klubben har nemlig over de seneste år ikke haft den ‘rigtige’ nummer ni. De flest med nummeret på ryggen har i hvert fald ikke leveret, når det gjaldt. Derfor havde mange fans måske mere regnet med et helt andet nummer end det frygtede nummer ni.

Den tradition skal brydes mener manager Conte: “Selvfølgelig skal Morata have nummer ni – han er en vaskeægte ni’er og tidligere tiders præstationer skal vi ikke lade os stoppe af. Vi skal kigge fremad og forhåbentlig kan han hjælpe os på vej mod endnu et mesterskab.”

Morata selv kom til London i sidste uge, da klubben hentede ham fra Champions League mestrene Real Madrid. Her havde den sidste sæson lavede 20 mål for klubben i alle turneringer. Han forventes at overtage den målscoringsrolle som angriber Diego Costa har haft i et par sæsoner.

Brasilianeren har angiveligt raget uklar med Conte, hvorfor han skal sælges hurtigst muligt.

 (Photo by Duane Burleson/Getty Images)

 

“Jeg har det godt. Jeg har skrevet under med den bedste klub i England og det er jeg så glad for, og så stolt over. ” fortalte Morata til klubben officielle hjemmeside.

“Jeg kan næsten ikke vente til jeg kommer ud på træningsbanen og ser alle mine nye holdkammerater til træning. Det bliver en ære at trække i Chelsea-trøjen. ” sluttede spanieren af.

 

Morata følger i fodsporene på Torres, Falcao, Sidwell, Sutton og di Santo ved at bære nummer ni.