Alvaro Morata vidste i følge ham selv slet ikke, at Chelsea var interesserede og han troede, at de ville have en anden angriber end ham, samtidig fortæller han også over sine overvejelser og om, at der var mange klubber efter ham og ikke kun Manchester United og Chelsea. 

“Zidane ville gerne have at jeg blev og jeg var glad i Madrid. Men jeg kunne ikke blive som indskifter. Man når til et punkt, hvor man har brug for at spille, blive voksen og komme ud af sin tryghedszone. Jeg vil ikke være komfortabel, jeg er ambitiøs og sulten efter succes”, siger Morata i et interview med Daily Mail.

Chelsea manager Antonio Conte
during Premier League match between Chelsea and Middlesbrough at Stamford Bridge, London, England on 08 May 2017.
(Photo by Kieran Galvin/NurPhoto via Getty Images)

“Jeg havde flere forskellige bud denne sommer fra flere ligaer og ikke bare fra Chelsea og Manchester United. Det var en god situation for mig. Den mest vigtige og bedste samtale jeg havde, var med Antonio Conte, da han ønskede, at jeg kom hertil. ”

“I starten af sommeren vidste jeg ikke, at Chelsea var interesseret. Jeg troede, at de var efter en anden spiller måske Lukaku eller en anden, hvem ved jeg ikke. Jeg troede ikke, at Chelsea var en mulighed”, siger han til Sky.

Morata er kommet glimrende fra start i denne sæson hos Chelsea, hvor det er blevet til tre mål og to assist. Alle tre mål har været på hovedstød og derfor håber Morata også, at han snart kan score nogle med fødderne, selv de to assists han har lavet, har også været på hovedet.