Nogle transferrgter er det pure opspind, eksempelvis Diego Costa til Kina. Andre historier giver mening, men er usandsynlige, eksempelvis Messi til City, der ikke er helt uden grund. En anden sandsynlig transfer er Antoine Griezmann til Manchester United, der ser ud til at være så godt som gennemført. 

AF KRISTIAN PARIS 

Derudover, den mest sandsynlige transfer den seneste tid omhandler spanske Alvaro Morata. på trods af adskillige europæiske storklubbers interesse, er Morata mest opsat på at spille i Premier League. Ifølge websitet sillyseason.com vil Morata allerhelst til giganten Chelsea, der i øjeblikket fører Premier League i stor stil.

Photo by Marco Luzzani/Getty Images

Morata er 24 år og spiller, som alle nok ved, som topangriber helt i front. Dermed ikke sagt, at han ikke kan substituere andre steder i den offensive linje. Morata blev som helt ung optaget på Atletico Madrids akademi, hvor han var fra 2005-2007. Dog, formåede han aldrig helt at slå sit navn fast, og det resulterede i et skifte til Getafe  forud for sæsonen 2007/2008, i håbet om at han ville udvikle sig bedre her.

Her spottede hovedstadsklubben Real Madrid hurtigt den unge angriber. De besluttede sig i 2008 for at hente ham til deres eget ungdsomakademi. Her blev han en af de helt store spillere, og det førte hurtigt til en oprykning til andetholdet, hvorfra karrieren virkelig tog fart.
I 2010 fik Morata debut for seniorholdet i 3-1 sejren over Zaragoza.

Herefter skiftede Morata i sommeren ’14 til de italienske mestre fra Juventus. Han skrev under på en kontrakt, der gav Real Madrid muligheden for at købe ham tilbage på et andet tidspunkt.

Faktisk besluttede Real Madrid i 2016 at gøre brug af den tilbagekøbsklausul på trod af, at Juventus lige havde forlænget aftalen med Morata frem til 2020.

I dag tørner Morata ud for Real Madrid og han er en fast bestanddel af førsteholdstruppen.