Premier League er i gang og selvom Chelsea i sidste runde ikke havde held med sig i premiere-kampen mod Burnley, håber træner Conte alligevel på, at nyindkøbet Morata kommer til at blive en succes og slår samtidig fast, at han ikke spiller ‘bare’ fordi han har kostet klubben over 400 millioner kroner. 

Af David Paris 

Den italienske mestertræner Antonio Conte mener, at den spanske landsholdsangriber Alvaro Morata har potentialet til at blive en fantastisk angriber og håber, at han kan være manden, der gør Morata til den ultimative Premier League-succes, ligesom Tottenham-træner Mauricio Pochettino har gjort Harry Kane til en verdensklasse angriber.

Senere i dag møder Chelsea netop Tottenham på Wembley Stadium og det bliver altså en direkte kamp mellem to gode angribere. Morata kom på måltavlen sidste kamp, i 3-2-nederlaget mod Burnley og Conte håber at 24-årige Morata kan gøre det igen.

Conte havde gik på Morata i over et år, men først denne sommer, er det lykkedes den italienske træner at bringe den tidligere Juventus-angriber til Stamford Bridge. Han mener, de har betalt en fair pris for ham og siger følgende om signingen:

“Hvor mange penge har vi betalt for Morata? Måske er 56 millioner pund er en god pris for Morata taget dette transfermarked i betragtning.”

Dette fortalte Conte på en pressekonference på Cobham Training Center.

“Hvis du husker, spillede Morata ikke regelmæssigt med Real Madrid sidste sæson, fordi han var bag Karim Benzema. Normalt når du ikke spiller regelmæssigt, mister du til tider din præstation, sommetider din kvalitet i din fysiske tilstand. Du har brug for lidt tid til at genoprette dette. Vi vil gerne have Morata til at spille regelmæssigt i Chelsea. Også selvom han havde været billigere. Det handler ikke om prisen.”

“Vi kan bruge mange penge på en spiller og så sætter jeg ham på bænken, fordi jeg ser denne spiller ikke er klar til at spille.”