Real Madrid har netop solgt en af deres angribere, Alvaro Morata, til Chelsea, der har slået deres egen transferrekord for at hente spilleren. Nu skal hovedstadsklubben ud og finde en erstatning. 

AF KRISTIAN PARIS

Længe har det franske teenage wonderkid Kylian Mbappe og hovedstadsklubben Real Madrid, der vandt La Liga og Champions League sidste sæson været sat i forbindelse med hinanden. Jo længere tid, der går, desto mindre bliver chancerne for en potentiel handel.

Derfor skal Zinedine Zidane og co. til at kigge sig rundt og finde andre alternativer.

Flere medier har på det seneste bekræftet, at Madrid-klubben har vist interesse i Manchester United angriberen Marcus Rashford, der over de sidste to sæsoner for de røde djævle, virkelig har udviklet sig til en klasse spiller.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Angiveligt har klubben tre andre på listen.

Manager Zidane, har via Diario Gol, fundet tre andre angribere udover den unge englænder, der kan fungere som frontfigur for hovedstadsklubben næste sæson.

Der er tale om Timo Werner fra Bundesligaen, Kasper Dolberg fra Ajax og Pierre Emerick Aubameyang, der længe har været sat i forbindelse med kongeklubben.

Det nyeste navn på listen er dog Rashford, der godt nok kun spillede 16 kampe fra start for klubben sidste sæson. Den 19-årige spiller fik sit egentlige gennembrud under Louis van Gaal mod Midtjylland, da der var vild skadeskrise i Manchester.

Desuden lavede han fem mål sidste sæson, hvilket nok har noget at gøre med, at han spillede det meste af tiden på kanten, da Zlatan fungerede som 9’er.

Og nu er Zlatan blot blevet erstattet af Romelu Lukaku, og derfor kan angriberen ikke se frem til meget mere spilletid i næste sæson. Måske et skifte er sandsynligt.