Den spanske back, Alberto Moreno, har tillid til Liverpools nuværende træner, Jürgen Klopp. Men det havde han ikke til den forhenværende nordirske træner, Brendan Rodgers, som blev fyret tidligere i denne måned efter en række dårlige sportslige resultater.

Moreno skulle efter sigende være meget utilfreds med at blive sat af holdet under Rodgers styre, og at han ikke ville lade ham spille den position, som han ønskede at spille.

Til postyret udtaler Moreno at:

”Jeg følte ikke at Brendan Rodgers troede på mig. Jeg fik i træningskampene fortalt, at jeg var god nok til startopstillingen, men så startede jeg ikke inde de næste fem-seks kampe.

Han blev hele tiden ved med at sige, at jeg nok skulle få min chance, men der skete ikke rigtig noget. Efterhånden som tiden gik, blev jeg mere og mere vred, og jeg blev faktisk så frustreret, at jeg overvejede at skifte væk, men nu er jeg bare glad for at han er væk, og at jeg kan få min chance under Klopp.”

Morenos præstationer er da også blevet forbedret efter trænerskiftet, og det kan hans brasilianske holdkammerat, Lucas Leiva, som også fungerer som en slags tolk til Moreno også mærke. Moreno udtaler følgende til forholdet til Leiva:

”Han fungerer som en slags tolk for mig, han er et bindeled mellem træneren og jeg. Lucas fortæller mig, når jeg skal gå frem og presse, hvornår jeg skal markere, og hvordan jeg skal markere.”

Alberto Moreno har spillet i Liverpool siden 2014, og har siden sin debut mod Manchester City spillet 37 kampe og scoret 2 mål.