Manchester United spilleren Morgan Schneiderlin, fortæller at David De Gea har fuld fokus på United.

Målmandens længe ventede skifte til Real Madrid gik i spanden sidste transfervindue, i den 11. time for at være helt præcis. Da man ikke fik handlen igennem i sommers, har Madrid klubben presset mere på.

Morgan Schneiderlin mener at De Gea ikke har nogle planer om at skifte til La Liga, og at spanieren har fuld fokus på at spille for Manchester United.

//Getty

//Getty

Scheiderlin fortæller dette til MUTV:

“David er en meget vigtig spiller, vi er meget glade for at han ikke forlod os i sidste sæson. Han er 100% forpligtet til denne klub.

Når du har en spiller som David De Gea i målet, er det godt fordi så ved du at der ikke går mange mål ind, og at han vil lave nogle fantastiske redninger”

De Gea spillede en man-of-the-match rolle i Uniteds 0-1 sejr over Liverpool, med en masse vigtige redninger sikrede David tre point. Efter det flotte resultat på Anfield, er Louis Van Gaals mandskab på femte pladsen i den engelske Premier League.

Chris Smalling fortæller lidt om hvor god De Gea er for United:

“De Gea lavede en masse game-changing redninger i kampen mod Liverpool, og han lavede nogle vigtige igangsætninger så vi kunne komme op og angribe.

David er en meget rolig fyr, men på banen snakker han til os ligesom vi er en hær”

Læs også Mange klubber ønsker utilfredse Lewandowski