På denne liste tager vi et kig på de managers der har gjort de bedst i den bedste engelske række – og har været skaldet i hele karrieren. Der er masser af gamle kendinge…

AF KRISTIAN PARIS

Luis Felipe Scolari

Hjødepunktet for Scolaris tid på Stamford Bridge var, da han indrømmede, at han havde skiftet til Chelsea for pengenes skyld – for så at gå på pension senere.

Han blev fyret efter 0-0 kampen med Hull og endte nummer fire i rækken den sæson.

Mike Phelan

Da Steve Bruce var ved at stoppe om i Hull City blev assistent manageren, Mike Phelan, opgraderet til at være ansvarshavende manager i en kort periode.
Han formåede at redde klubben  – næsten altså – en sejr i 13 kampe, tre uafgjorte og så blev han fyret.

Tony Pulis

 (Photo by Matthew Ashton – AMA/WBA FC via Getty Images)

Det er Tony Pulis og alle kender vist ham. Han har spillet hele 322 kampe i Premier League og deraf kommer der 319 mål i Premier League – godt nok som træner, haha.

Han har i gennemsnit fået imponerende 1.2 Premier League point per kamp. Ja, om det er imponerende er ikke helt till at sige.

Pep Guardiola

 (Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Når man når til Pep Guardiola er der næsten ikke mere at sige. Han er manager for Manchester City og lige nu ligger de meget lunt i svinget i forhold til at blive mestre i den bedste engelske række.

Ikke nok med, at han er en super flot mand, så er han også en fantastisk manager, der har vundet alle tænkelige former for turneringer og trofæer. Han har været træner i alle de store ligaer og vundet mesterskaber i alle de store ligaer.

Faktisk har han en win-ratio på vanvittige imponrende 2.35 point per kamp i Premier League – den bedste af de skaldede managers – sikke en titel!