En ualmindelig kæphøj Arsenal-spiller har udfordret verdens hurtigste mand, Usain Bolt, til en løbeduel. Kapløbet er blevet arrangeret via Twitter og hvem der vinder, er endnu uvist.

Af David Paris

Arsenal-backen Hector Bellerin, der er kendt for sin enorme hurtighed, svarede på et af Pumas tweets fredag eftermiddag og der efterfølgende kommet en uofficiel aftale mellem 21-årige Bellerin og Usain Bolt, om en fremtid løbeduel.

Bellerin, der primært spiller højreback, spurgte Puma på Twitter, hvornår han ville få lov til at prøve firmaets nye løbeteknik – deres nyeste skud på stammen, PUMA BeatBot. Herefter svarede sports- og fodboldstøvlegiganten, at han kunne prøve den så snart han kom til Jamaica. Herefter meldte Usain Bolt sig også som ny tester af den nye teknik. … Se selv tweetsene længere ned i artiklen.

(FILES) This file photo taken on August 27, 2015 shows Jamaica's Usain Bolt celebrating after winning the final of the men's 200 metres athletics event at the 2015 IAAF World Championships at the "Bird's Nest" National Stadium in Beijing on August 27, 2015. / AFP PHOTO / Olivier MORIN

En revolutionerende ny teknik

PUMA BeatBot er en form for robot, der er programmet til at presse løbere – på alle niveauer – endnu mere, ved at give dem en real modstander at løbe mod, i stedet for hele tiden at skulle løbe mod stopuret. Den er selvkørende og fungerer eftersigende rigtig godt.

Usain Bolt har Puma som hovedsponsor og derfor var det ikke underligt, at Bellerin netop hentydede til den 29-årige jamaicanske hurtigløber Usain Bolt, da han spurgte om firmaet kendte en udfordrer. Om den hurtige Gunners-spiller kan slå verdens hurtigste mand på 100 meter, bliver spændende, men mon ikke han får kamp til stregen under alle omstændigheder.

Se alle tweetsne herunder:

Læs også: Bundesliga-klub viser interesse i Arsenal-angriber

Læs også: Kæmpe afsløring: Ronaldo fortæller om sin frisparksteknik