Den danske fodboldekspert og kommentator, Morten Bruun, har løftet sløret for hans forudsigelser forud for den kommende Premier League-sæson, der sparkes i gang i aften.

BRONDBY, DENMARK – JUNE 06: The danish 1992 Euro Champions (L to R) Kim Vilfort, Mogens Krogh, Claus Christiansen, Flemming Povlsen, Morten Bruun, John Sivebak and Henrik Larsen celebrate with the fans during halftime in the international friendly match between Denmark and Germany at Brondby Stadion on June 6, 2017 in Brondby, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Morten Bruun tror, at Manchester City ender med at løfte Premier League-trofæet.

Det bliver en hård og tæt opgave, der venter de forsvarende mestre fra Chelsea, der skal forsøge at holde de andre fra fadet i forsøget på at hente trofæet hjem til den blå del af London endnu engang.

LÆS OGSÅ: Wenger: Derfor har jeg givet op på Mahrez

De seks store klubber har tilsammen investeret flere milliarder af kroner på nye spillere. Der er derfor lagt i kakkelovnen til en spændende sæson.

6’erens ekspert, Morten Bruun, giver her sit bud på, hvordan top seks kommer til at se ud, når sæsonen er ovre:

https://www.facebook.com/6eren/photos/a.472969704854.257670.40768589854/10155624053834855/?type=3

I sin aktive fodboldkarriere spillede Morten Bruun blandt andet i Silkeborg IF, hvor han var med til at vinde guld og fik øgenavnet ‘Mr. Silkeborg’. I sin trænerkarriere har han trænet SønderjyskE og Silkeborg IF.

Foruden Superliga-titlen med Silkeborg IF var han også en del af den danske landsholdstrup til Europamesterskaberne i 1992 i Sverige, hvor det som bekendt lykkedes de danske gutter at gå hele vejen og snuppe guldet. Bruun fik dog ikke et eneste minut på banen.