Cristiano Ronaldo (Real Madrid vs Atletico Madrid, 2017)

Cristiano Ronaldo Real Madrid
Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

Store spillere beviser deres “storhed” på den store scene. Og det er præcis hvad manden på ovenstående billede har gjort. Hele fem gange har han løftet CL-trofæet efter sublime præstationer.

En særdeles anerkendt præstation leverede portugiseren i den grad tilbage i for¨ret 2017, hvor Real Madrid mødte Atletico Madrid. Her scorede kongen af den spanske hovedstad naturligvis hattrick og naturligvis vandt kongeklubben også det eftertragtede trofæ i sidste ende.


Robert Lewandowski (Borussia Dortmund vs Real Madrid, 2013)

At lave et hattrick er let. Spørg bare Lewandowski. Han formåede nemlig ikke kun at lave tre mål men hele fire.

Det skete i CL-semifinalen mod Real Madrid tilbage i 2013. Det var dengang den polske angriber stadig spillede for Borussia Dortmund. Kampen endte 4-1 og tyskerne strøg i finalen.

Det var første gang Jürgen Klopp for alvor beviste sine evner som manager i absolut topklasse. Siden da har han bestemt ikke kigget sig tilbage.


Ivica Olic (Bayern Munich vs Lyon, 2010)

Den tidligere Bayern München angriber Ivica Olic har indrømmet, at hans kamp mod Lyon tilbage i 2010 nok var hans bedste i karrieren. Kroaten var on fire og lavede hele tre mål. Dermed skrev han sig ind i historie bøgerne som en af dem, der har lavet et hattrick i en semifinale i CL.


Alessandro Del Piero (Juventus vs Monaco, 1998)

Den legendariske angriber er naturligvis også med på denne liste.
Helt tilbage i 1998 lavede den dengang unge italiener tre kasser for Juventus. Klubben mødte overraskende nok AS Monaco i semifinalen. De formåede dog ikke at gøre det færdigt. Desværre for del Piero tabte Den Gamle Dame til Real Madrid 1-0 i finalen.