Manchester United formåede på sensationelt vis at hente en af de mest eftertragtede spillere i engelsk fodbold i sommers da de hentede den belgiske landsholdsspiller Romelu Lukaku foran spillerens tidligere arbejdsgiver, Chelsea, der var mere end opsat på at bringe ham tilbage til Stamford Bridge. 

AF KRISTIAN PARIS

Manchester Uniteds manager Jose Mourinho afslører nu, hvordan det lykkedes Manchester klubben at hente Lukaku for Everton for ca 650 millioner foran rivalerne fra Chelsea.

 

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Den belgiske spiller var også selv overbevist om, at han var på vej tilbage til den klub, der i første omgang solgte ham til Everton for fire år siden. Men tingene ændrede sig – læs med nedenunder:

Det endte som sagt med, at den belgiske topscorer gennemgik et lægetjek i Los Angeles – efterosm United var på pre season tour der – for senere at blive præsenteret som ny United spiller senere på ugen.

Det efterlod manager for Chelsea, Antonio Conte, der vare mere end interesseret i angriberen. I stedet endte det med, at the Blues hentede den profilerede spanske landsholdsangriber Alvaro Morata fra La Liga og Champions League mestrene Real Madrid.

 Til det hele udtalte den italienske manager følgende til the Telegraph:

 – Vi betalte Everton det de ville have, vi betalte Lukaku det han ville have, og vi betalte agenterne det de ville have. Andet kan jeg ikke sige.

Mourinho har senere udtalt, at det var Lukakus ønske om at komme til at spille sammen med Pogba, der gjorde udfaldet. Det var faktisk således, at der var to identiske tilbud på bordet for ham; det eneste han skulle var at vælge.

Lige nu, i skrivende stund, spiller United og netop Everton mod i hinanden. Den sendes på TV3 Sport 2