Man Utd oplevede noget meget uvant i går, da klubben for første gang i denne sæson satte point til. Det skete mod Premier League midterholdet, Stoke City, der formåede at score to mål på de røde djævle fra Manchester. 

AF KRISTIAN PARIS

Det betyder nu også, at United stadig er ubesejret i denne sæson, men også at de ikke har maksimum point. 10 point i fire kampe er ganske udmærket for Manchester klubben, der nu indtager førstepladsen. Godt nok delt med bysbørnene fra City, men med bedre målscorer.

Nu taler de røde fra Manchesters manager, Jose Mourinho, ud og om weekendens point tab mod en af de klubber, man ikke lige havde regnet med skulle volde Mourinhos drenge problemer i denne sæson.

Han konkluderer faktisk, at nederlaget kommer fordi klubben mangler én specifik spiller: Maroune Fellaini.

 

(Getty Images)

Ja, den lader vi lige hænge et lille stykke tid, for Fellaini bliver ikke særlig ofte sat i fobindelse med at være kampafgørende for de røde djævle, der indtil før kampen havde høstet maksimum point i de sidste tre runder mod henholdvis West Ham, Swansea og Leicester.

I et interview med Guardian efter kampen slår Mourinho fast, hvorfor klubben mistede point i søndagens Premier League opgør. Selvsamme Mourinho, der var ved at komme op og toppes med Stokes manager, Mark Hughes, efter de kom og skændes over Uniteds lange bolde fremad.

 

– Jeg ved ikke, hvad statistikkerne siger, men jeg vil generelt sige, at de spillede flere lange bolde end vi gjorde, fordi de har spillerne til og de kan true os – det er derfor de gør det. Jeg synes det er lidt latterligt hele tiden at hævde, at Stoke City kun er ‘et fysisk hold’ .