Af Anders Lang Jensen

Manchester United jagter defensive forstærkninger til Jose Mourinhos mandskab under det kommende sommer-transfervindue.

Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images

Derfor har den engelske gigant holdt øje med adskillelige forsvarsspillere i det seneste års tid. Særligt den svenske midterforsvarer Victor Lindelöf. Benfica-spilleren har i længere tid været på Manchester Uniteds ønskeliste.

I januar gjorde Jose Mourinho så handling ud af skriverierne, og derfor bød holdet på Old Trafford på den 22-årige svenske landsholdsprofil. Benfica forlangte £50m svarende til knap 450 mio. danske kroner.

En pris Jose Mourinho ikke var villig til at indfri, og dermed røg transferen, mange havde forventet, direkte i vasken. Klubberne kunne ikke blive enige om en pris på den eftertragtede svensker. Nu nærmer sommerens store transfervindue sig, og Mourinho har ifølge en række kilder ikke opgivet håbet om den stærke forsvarsspiller.

Photo by Carlos Palma/NurPhoto via Getty Images

Ifølge engelske The Mirror er Jose Mourinho desperat efter en ny forsvarsspiller til sin i forvejen stjernespækkede trup. Han vil forsøge sig med et bud på Lindelöf igen, og håber, at man kan nå til enighed med den portugisiske storklub om en fair pris for unge Lindelöf.

Udover svenskeren vil Mourinho foretrække en ekstra defensiv forstærkning, og her nævner avisen engelske Michael Keane, der forlod netop Manchester United til fordel for Premier League-konkurrenten Burnley for blot 2 sæsoner siden. En pris på omkring £40m nævnes ifølge avisen.

Den unge englænder har forbedret sit spil markant, og derfor vil The Red Devils hente unge Keane tilbage til Old Trafford. Sommeren kan altså ende med at blive en dyr fornøjelse for United, der skal have nyt defensivt blod. Men pengepungen er i orden på Theatre of Dreams.