Manchester Uniteds træner, José Mourinho, er så overrasket over banens dårlige tilstand, at han ikke forstår, hvordan kampen overhovedet kan blive afholdt.

Rostovs bane møder ikke mange rosende ord fra den portugisiske træner.

Netop som Rostov-træner, Ivan Daniliants, i går advarede om, så er banen i en meget ringe forfatning, og det kan blive svært for Manchester United at spille flot, poleret fodbold, som man har været vant til, senest på Wembley mod Southampton i Liga Cup-finalen.

Mourinho tog onsdag et kig på banen i Rostov, og her sammenlignede han den med den bane på det olympiske stadion i Beijing, hvor Manchester United i optakten til denne sæson skulle have mødt Manchester City.

Kampen blev dog aflyst på grund af banens tilstand. Det kommer dog næppe til at ske i dette tilfælde. Selvom Mourinho ikke er meget for idéen med fodbold på banen:

“Det er stadig svært for mig at forstå, at kampen bliver afviklet. Jeg ved godt, at vi er nødt til det, men det er alligevel utroligt, at vi skal spille på så dårlig en bane, hvis man da overhovedet kan kalde det en bane.

Artiklen fortsættes under billedet…

A general view of the pitch at Rostov

Sådan ser banen i Rostov ud. Her kommer Rostov FK og Manchester United til at kæmpe godt om bolden, når der torsdag fløjtes op til et opgør på den noget omdiskuterede bane. Foto: Sky Sports

 

Det her kommer til at ændre måden, vi kommer til at gribe kampen an på. Jeg havde godt hørt om det, men jeg troede ikke det ville være så slemt”, udtaler en noget rystet José Mourinho.