José Mourinho har ifølge engelsk medie to spillere i kikkerten, som han vil have til Old Trafford. Det er to forsvarsspillere, som kan transformere spillet hos Manchester United, ifølge portugiseren.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United har ifølge engelsk medie, to spillere i kikkerten. Der er tale om to forstærkninger til forsvaret. Den ene er Juventus-profilen Alex Sandro, og den anden er FC Barcelona-forsvarsspilleren Samuel Umtiti.

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Det bliver ekstremt dyrt for Manchester United, hvis de skal ud og sikre sig begge spillerne. Specielt fordi Alex Sandro også er eftertragtet af Premier League-konkurrenten Manchester City, så derfor kunne prisen godt stige.

Prisen på Barcelona-forsvarsspilleren Samuel Umtiti, forventes ifølge Metro at ligge på omkring 445.000.000 kroner. Prisen på brasilianske Alex Sandro forventes at ligge på 425.000.000 kroner. Derfor står det rimelig klart, at det er to store beløber, som United skal stå klar med.

José Mourinho er ifølge mediet overbevist om, at de to førnævnte spillere vil kunne transformere Manchester United. Manchester United har i denne sæson vist, at de som sådan er på vej tilbage mod Premier Legue-toppen.

Dog er der er sted på banen hvor Mourinho ikke har været helt tilfreds. Det er i forsvaret, hvor at Mourinho kun føler sig sikker ved Eric Bailly i midteforsvaret. Derfor er det også forståeligt, at portugiseren har planer om at skulle forstærke forsvaret hos De Røde Djævle.

Får Manchester United etableret et stærkt forsvar?

Metro forventer samtidig at Manchester United formentlig vil sælge Daley Blind og Ashley Young. Da Manchester United formentlig også skal sikre sig nogle penge på salg, hvis de har planer om at skulle sikre sig to så dyre stjerner som Alex Sandro og Samuel Umtiti.

Det tyder lidt på at José Mourinho gerne vil have et midterforsvar med Samuel Umtiti og Eric Bailly. Samtidig med at Alex Sandro vil befinde sig på venstrebacken, og så formentlig Antonio Valencia på højrebacken.

Læs også: Mens du sov: Zlatan tordner for LA Galaxy i sin første kamp