Af Anders Lang Jensen

Jose Mourinho har angiveligt droppet interessen i de store stjerner som Antoine Griezmann, Alvaro Morata og Romelu Lukaku. Han ser i stedet mod en anden sprudlende angriber. Det melder engelske Mirror.

Photo by Nolwenn Le Gouic/Icon Sport via Getty Images

For ifølge avisen har United-manageren planer om at sende et bud af sted mod franske Lyon til Alexandre Lacazette. Et bud der skulle være på £50m. Mourinho planlægger at forstærke sit angreb denne sommer, og hvis det ikke bliver de helt store stjerner, bliver det med den franske Lyon-angriber.

Efter at have været rygtet kraftigt lune på Antoine Griezmann i en handel, der længe lignede en gigantisk sommertransfer, bliver den ikke til noget med Atletico-stjernen til United. En handel der var vurderet til svimlende £87m, som United var klar til at smide af sted til den spanske hovedstad.

Atletico modtog en straf fra FIFA med hensyn til, at de ikke må hente nye spillere det næste stykke tid. Dermed ser det usandsynligt svært ud for, at Griezmann forlader Vicente Calderon denne sommer.

Photo by Jean Catuffe/Getty Images

Liga-rivalerne fra Arsenal rygtes også særdeles glade for franske Lacazette. Dermed kan der opstå en budkrig de to engelske giganter imellem i jagten på den hurtige og målfarlige Lyon-spydspids. Men Champions League-fodbold tæller angiveligt højt for Lacazette, og derfor må holdet på Old Trafford ses som en lille favorit i jagten på angriberen.

Hele 37 mål har Lacazette scoret sammenlagt denne sæson. Dermed ligger han med et imponerende gennemsnit med næsten et mål per kamp i Lyon-trøjen denne sæson.