Jose Mourinho kommer med ros, til Manchester United-spiller i et interview, med Guardian. 

Af Lasse D. Drescher

José Mourinho har haft problemer, med United-defensiven. Det virker til, at Mourinho nogle gange ikke helt ved, hvordan han egentlig gerne vil stille op, og det måske det som tidligere i sæsonen, gav United problemer i bagkæden.

Manchester United-spilleren Phil Jones, han har ikke fået meget spilletid, men det betyder ikke at han i José Mourinhos optik er dårlig. Mourinho udtaler nemlig at Jones, har en af de vigtigste kvalitere som midterforsvar.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

José Mourinho udtaler følgende til Guardian:

“Det vigtigste en forsvarsspiller skal være god til, er at forsvarer. Han skal kunne tænke defensivt, og vide hvornår han skal gå ind i taklingen, og hvornår han skal afvente. Mange forsvarsspillere mener, at det er vigtigt at kunne bygge spillet op, helt nede fra bagkæden.

Det er det ikke, det vigtigste er at kunne forsvarer, og det er det, jeg elsker ved Phil Jones. Han kan lide at forsvarer, og han vil virkelig gerne være forsvarsspiller. Hvis du så kan tilføje opbygningen af spil, nede fra bagkæden til dit spil, så er du jo bare en spiller med flere gode kvaliteter.”

Phil Jones har under de sidste fire United-træneren spillet 52% af alle Uniteds kampe, og det er jo ikke meget. Hvis man tænker på, at Phil Jones godt kunne være førsteholdsspiller. Jones har samtidig den højeste afleveringspræcision i United-truppen. Den lyder på 93%, men om det hænger sammen med, at Jones ikke har spillet så meget, det ved vi ikke.

Læs også: Frem med tegnedrengen: Guardiola har 260 millioner klar til Southampton