Jose Mourinho og Arsene Wenger har altid haft en indbyrdes kamp. Nu fortæller Mourinho at pointdelingen med Arsenal, føles som et nederlag.

Af Lasse D. Drescher

Den portugisiske Manchester United-træner Jose Mourinho skyder med skarpt, efter Arsenal-træneren Arsene Wenger. Mourinho og Wenger har altid haft en noget anspændt forhold. Mourinho har aldrig tabt til Wenger i Premier League-sammenhæng. Wenger og Mourinho har mødtes 11 gange, det er blot blevet til en enkelt Wenger sejr og det var i Community Shield.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Manchester United og Arsenal spillede lørdag Premier League-kamp på Old Trafford. Juan Mata bringer lidt inde i anden halveg Manchester United foran, men så hopper Olivier Giroud højst i det 89. minut og får så sikret Arsenal en sen scoring. Dermed endte det store opgør i en pointdeling.

Jose Mourinho udtaler følgende til Goal:

“Det føles som et nederlag for os, og samtidig føler Arsenal at de har vundet. Endelig tabte jeg til Arsenal, og endelig tabte jeg til Arsene. Det selvfølgelig meget ærgeligt at vi skulle tabe to point, men det er også derfor jeg mener vi har fået et nederlag.

Arsenal havde ikke nogle rigtige chancer. De fik ikke plads til at spille på deres normale måde, og det var fordi vi var solide defensivt. Måden vi pressede på og holdte på bolden samtidig, var fantastisk og se.”

Læs også: Everton-træner afslører: Dem går vi efter i januar