Den tidligere Manchester United- og Chelsea-træner Jose Mourinho er på vej tilbage til international topfodbold. Hvor det bliver er ikke offentliggjort endnu, men Frank Leboeuf mener, at Mourinho-konceptet er dødt. Og at den portugisiske fodboldtræner er færdig i fodboldverdenen. I hvert fald som træner. Det skriver Goal.com i dagens avis.

Jose Mourinhos “tid er udløbet” siger Frank Leboeuf, der selv er tidligere fodboldspiller. Blandt andet for Marsielle og det franske landshold. Nu er han fodboldkommentator for ESPN i USA. Og han mener altså, at Mourinho er færdig.

Han mener, at det specielt er i Mourinhos seneste klub; Manchester United, at det er gået galt. Han har ikke haft samme autoritet og nogle af spillerne har decideret haft et had til ham. Siger Frank Leboeuf.

Og det endte da også skidt på Old Trafford. Men en trup og et spillermateriale til i hvert fald top tre, underpræsterede Mourinhos spillede i den grad. En spiller som Paul Pogba var i flere omgange henvist til bænken. Om det er Mourinhos skyld, er svært at sige, men man tog konsekvensen af det – og fyrede ham i december 2018. Han var færdig. Og det er han så også i andre klubber. I hvert fald i følge Frank Leboeuf.

Mourinho
Den tidligere Manchester United-træner, José Mourinho, tager sig til hovedet i en kamp mellem Northampton Town og Manchester United. Foto: Shaun Botterill/Getty Images


Han udtaler sig om færdig Mourinho

Frank Leboeuf siger: “Jeg var imponeret og glad for Mourinho, da han kom til Chelsea. Efter at have vundet the treble med Porto. Men jeg synes, at han har mistet noget. Jeg kan huske, at mange spillere sagde “jeg elsker ham”, og det er ikke tilfældet nu. Jeg synes at han har mistet det personlige forhold til mange spillere. Han er måske blevet mere kold og kynisk. Måske er det det.”