Der er i skrivende stund 7 kampe tilbage i Premier Leauge. Manchester City er langt foran og der skal meget til hvis Pep Guardiolas mandskab ikke slutter med at løfte pokalen. Om de resterende pladser er der dog masser af spænding – lige nu er der faktisk tre hold, Tottenham, Liverpool og Manchester United, der potentielt kan blive nummer to i den bedste engelske række.

Sidstenævnte klub, Manchester United, har dog en træner, der ikke er et sekund i tvivl om, hvilken af de tre mandskaber, der fortjener at blive nummer 2 – og dermed kvalificere sig direkte til Champions League-gruppespillet. Jose Mourinho, som træneren hedder, har i et nyt interview med det engelske medie Goal.com sagt, at mener, at hans eget mandskab, The Red Devils, som de også kaldes, har gjort dig mere fortjent til andenpladsen end de andre klubber har.

Senest har United formået igen at få tre point. Det var i weekendens kamp mod Swansea City, hvor mål fra Romelu Lukaku og Alexis Sanchez afgjorde kampen. På trods af de mange sejre på det sidste og 68 point i 31 kampe, har Mourinho, der tidligere har trænet Chelsea og Real Madrid, været udsat for hård kritik. Hans måde at spille fodbold på, har ikke været i Uniteds ånd og så har hovedpersonen selv udtalt, at han ikke er tilfredse med transferbudgettet og fansene engagement i kampene.

 

Dog fortjener klubben alligevel at blive nummer to. Han siger:

“Mancheser City er ikke vigtig for mig. Hvad der er vigtig er, at siden vi forlod førstepladsen før jul, der har vi ligget nummer to. Altid efter City. Vi fortjener at slutte som nummer to, uanset hvad kritikkerne siger. De siger, at holdene, der slutter som nummer tre, fire og fem og seks er bedre end os – det er de bare ikke, for vi har flere point end dem.”