Valencia-profilen Carlos Soler, rygtes ifølge engelsk medie mod Premier League-storklubben Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Metro skriver, at Manchester United har en Valencia-profil i kikkerten. Det er den 20-årige spanske midtbanespiller Carlos Soler, som José Mourinho ønsker bliver hentet til Old Trafford.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Det meldes at José Mourinho har fortalt Manchester United-ledelsen, at Carlos Soler er den spiller han kræver bliver hentet til klubben. Det forventes at den velspillende Valencia-profil skal ind og styrke midtbanen, hos De Røde Djævle.

I denne sæson har Carlos Soler spillet 11 kampe, for den spanske storklub. Det er i de antal kampe blevet til et enkelt mål, og fire assist for den unge spanske Valencia-spiller. Der er ifølge det engelske medie fastsat en pris, som Carlos Soler formentlig vil koste.

Det meldes at La Liga-storklubben kræver omkring 335.000.000 kroner, for den spanske midtbanespiller. Metro må dog understrege at det formentlig er en for høj pris, eftersom at den 20-årige Valencia-spiller først er blevet fast mand på holdet i denne sæson.

Dog melder det engelske medie at Manchester United formentlig godt, kunne være klar til at sende mange millioner mod den spanske klub. Da José Mourinho har gjort det tydeligt, at han virkelig gerne vil se Carlos Soler hos Manchester United.

Får Valencia lov til at holde fast i Manchester United-spilleren?

Manchester United-spilleren Andreas Pereira er samtidig udlejet, til netop Valencia. Den brasilianske spiller har været velspillende. Det forventes at Valencia har planer om at sikre sig Pereira permanent i den nærmeste fremtid.

Dog har Valencia økonomiske problemer, og derfor kunne et salg af Carlos Soler være solidt. Carlos Soler er en ung spiller, og han kan formentlig udvikle sig til at blive noget stort med den rigtige spilletid.

Læs også: Er det afsløret? Zlatan skal med til VM 2018