Af David Paris 

Ifølge det engelske medier The Telegraph skuller Manchester United-træner Jose Mourinho have udtalt, at det i fremtiden kan blive enormt svært at konkurrere med rivalerne fra Manchester City på lige fod, fordi deres pung er uendelig stor. De kan altså blive ved med at bruge penge – uden at det har konsekvenser.

Allerede nu ser det sort ud fra Jose Mourinhos United-mandskab der er hele 15 point efter mandskabet fra den blå del af Manchester. Ingen andre Premier League-klubber kan heller følge med City, da United er nærmeste efterfølger på rækkens andenplads.

I Guardiolas anden sæson i City, er klubben blevet forvandlet til en uovervindelig modstander, akkurat som Barcelona også var, da de var på de højeste med Guardiola i spidsen. (Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Pep Guardiolas City-hold ser lige nu ud til at være uovervindelige og der er ikke noget der tyder på, at de kan blive besejret i 2018, som i vi træder ind om få dage.

Da førnævnte medie spurgte Mourinho, der tidligere har træner Chelsea og Inter og Real Madrid, om det i fremtiden ville være muligt at have en god konkurrence med City, svarede han: “Jeg har ikke lyst til at æren og credits for City-spillerne og trænernes hårde arbejde indtil videre i Premier League, men man må også bare erkende at de nærmeste forfølgere til City, blandt andet os, har det svært, fordi de ikke har en så stor pengepung. Men er det muligt? Ja det er helt sikkert muligt at komme tæt på City.”

“Nogen gange, når du ikke har den samme økonomiske støtte i ryggen, kan det være svært at hente de spillere man inderst inde gerne vil have. Vi er også en stor klub, men der er grænser. Det har City ikke. Vi kan konkurrere på en fair måde med dem, vi skal bare have tålmodighed og være rolige og tro på vores eget koncept.”