Manchester United-træneren Jose Mourinho er kendt for at sige nogle bemærkelsesværdige, sjove og groteske ting. Og denne gang er vi i den sjove del af spektret. Det handler om hans forsvarsspiller Chris Smalling. Mourinho mener nemlig, at han er så god, at det eneste, der er dårligt ved ham er noget ved hans udseende. Det er Chris Smallings hår, der kan få den tidligere Real Madrid- og Chelsea-træner til at græmmes. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Mourinho har indrømmet, at han er imponeret over Chris Smallings præstationer på det seneste og roser ham til skyerne. Rosen kom i kølvandet på Uniteds 2-1-sejr over Watford i Premier League lørdag. Der nettede Chris Smalling nemlig til 2-0 og sikrede dermed sejren til The Red Devils, som klubben også kaldes.

Faktisk har Chris Smalling været så god på det seneste, at det eneste, der ikke imponerer træneren er hans frisure.

Mourinho i ny sjov udtalelse

Mourinho siger følgende om Smalling:

Han var god. Rigtig god. Faktisk er det eneste jeg ikke kan lide ved Chris i øjeblikket er hans frisure. Men det er jeg ikke manden, der skal sige til ham.”

“Men seriøst. Han spiller godt og han  har været vigtig for os. Han er vigtig for os. Hans præstationer er gode og vi er glade for at have ham på holdet. Der er ikke mange, der kan løbe om hjørner med ham. Det viste han lørdag. Han havde særdeles godt styr på angribe Troy Deeney fra Watford.”

“Troy Deeney er en stor og dygtig angriber. Det er sjælendt han pakkes ind som han var i kampen af Smalling. Det er ikke tit vi ser det. “