Den svenske angriber Zlatan Ibrahimovic er i skrivende stund uden klub og flere store klubber har meldt deres interesse. Men nu fortæller selveste Manchester Uniteds træner Jose Mourinho, at han måske kunne være på vej til at få en ny kontrakt på Old Trafford. 

Af David Paris 

Den portugisiske træner Jose Mourinho har, ifølge det engelske medie Goal.com sagt, at den svenske superstjerne, Zlatan Ibrahimovic er tættere på at komme tilbage til Manchester United end nogensinde før. Den tidligere Barcelona- og Ajax-angriber kom til den røde del af Manchester sidste sommer og skrev under på en et-årig aftale. Den er så udløbet denne sommer og på grund af en længere varende skade i benet, har The Red Devils, som Manchester United også bliver kaldt, ikke valgt at forlænge den 35-årige angribers kontrakt.

I skrivende stund skulle Kong Zlatan, som han også bliver kaldt, være på vej tilbage fra sin skade og skulle derfor arbejde rigtig hårdt i fitness-centeret for at forbedre sin fysiske form. Klubber som AC Milan og amerikanske LA Galaxy har udtalt, at de kunne være interesserede i at tilknytte spilleren.

United-træner Jose Mourinho har, til det mediet Sport Mediaset udtalt følgende om Zlatan-situationen: “Måske bliver han hos os. Han har ingen kontrakt, men han er tæt på Manchester United. Måske er muligheden der. Selvfølgelig ville vi være ærlige og åbne og lade alt være åben  for ham at træffe beslutningen. Lad os samtidig træffe en beslutning, der gør os alle glade, og hvis det er for ham at blive uden kontrakt og for os at vente – lad os sige i december måske, fordi jeg ikke tænker før december, at han kan komme tilbage til konkurrencedygtig fodbold – men hvorfor ikke vente på en spiller der gav os så meget siden sæson.”