Af David Paris 

Jose Mourinho er træner for Manchester United og han er specielt bekymret for en ting i klubben i øjeblikket. Det omhandler midtbanespilleren Marouane Fellaini og vi kan godt forstå hans bekymring. Den belgiske landsholdspiller er lige nu uden en kontrakt til sommer og det betyder, at han frit kan indlede kontraktforhandlinger med andre klubber, når januar-transfermarkedet åbner, uden om Manchester United. Dette kan kun lade sig gøre for spillere over 23 år og det er Fellaini.

Den portugisiske træner håber derfor på, inden for den nærmeste fremtid – og i hvert fald inden januar måned begynder – på at forlænge med den tidligere Everton-spiller. Det skriver det engelske medie The Telegraph på deres hjemmeside.

Tidligere på året, i september måned i år, afslog Fellaini en kontratkforlængelse med Premier League-klubben, der også nogle gange går under navnet The Red Devils.

Dette bringer naturligvis bekymringer til Mourinho og resten af United-bestyrelse, der naturligvis ikke er interessseret i at lade en dygtig spiller skifte væk – og slet ikke gratis, hvis han altså for forhandlet en ny kontrakt på plads i januar med en anden klub.

Fellaini tjener i øjeblikket 1 million kroner om ugen, hvilket kunne være den primære årsag til at han ikke vil forlænge med klubben. Han kræver nemlig cirka 1,5 millioner kroner om ugen og det er United ikke villige til at give.

 

Mourinho siger: “Ja, jeg er bekymret for Fellaini. Det er beslutningen klubben og spilleren imellem, så jeg har derfor ikke meget at skulle have sagt. Jeg respekterer begge beslutninger. Han skal gøre hvad der er rigtigt, men jeg mener selvfølgelig det er at blive her. Men hvis han slutter sin kontrakt og ikke forlænger har han al ret til at forlade klubben uden dårlig samvittighed. Det er ikke min beslutning, men jeg håber og tror på, at de finder en ordentlig løsning.”