Enden synes nær for Luke Shaw. Mourinho har på en pressekonference kritiseret den engelske landsholdsspillers niveau, og det trækker op til et skifte.

I hvert fald, hvis han skal gøre sig nogen som helst forhåbninger om spilletid hos det engelske landshold.

Jose Mourinhos seneste kommentarer omkring venstrebackens attitude og ambitioner – eller mangel på samme – har sat den 21-årige englænder ud i kulden.

Den portugisiske træner udtalte, at Shaw mangler loyalitet og fokus på sine holdkammerater. Det har blandt andet medført, at Shaw er kommet bag i køen, og Daley Blind, Matteo Darmian og Ashley Young er alle spillere, som er foran ham på positionen.

Luke Shaw har dog modtaget masser af sympati fra omverdenen, eftersom han stadig kæmper med at komme tilbage fra en alvorlig skade, som han pådrog sig under en kamp mod PSV Eindhoven i Champions League i 2015.

Her er der fire potentielle muligheder som Manchester United kan overveje i bestræbelserne på at finde et langsigtet alternativ for Luke Shaw på venstrebacken:

Alternativ nummer 1:

Kieran Tierney 

Nuværende klub: Celtic

EDINBURGH, SCOTLAND – APRIL 02: Kieran Tierney of Celtic celebrates after Stuart Armstrong of Celtic scores his team’s third goal during the Ladbrokes Premiership match between Hearts and Celtic at Tynecastle Stadium on April 2, 2017 in Edinburgh, Scotland. (Photo by Ian MacNicol/Getty Images)

Tierney er kun 19 år, og det kan blive et problem at erstatte ham med Shaw, fordi han er endnu yngre, og ikke hænger sammen med Mourinhos egen filosofi om at tilføje flere vindere til truppen.

På trods af det, har den kun 19-årige venstreback været en nøglespiller for Brendan Rodgers mandskab i denne sæson og hjalp for nylig Celtic med at sikre sig endnu et skotsk mesterskab, og derfor er han anset af mange som værende en mulig erstatning for Luke Shaw.

Alternativ nummer 2 & 3:

Benjamin Mendy og Djibril Sidibé

Nuværende klub: Begge Monaco

MANCHESTER, ENGLAND – FEBRUARY 21: Leroy Sane of Manchester City evades Djibril Sidibe of AS Monaco during the UEFA Champions League Round of 16 first leg match between Manchester City FC and AS Monaco at Etihad Stadium on February 21, 2017 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Mens Mendy og Sidibé er godt på vej til at blive anerkendt som den mest frygtsomme og komplette full-back parring i Europa i denne sæson, er det ikke de to backs, spillerne gør sig bedst på. De er faktisk begge to oprindelige venstrebacks, så selv om Sidibé i denne sæson har gjort sig bemærket på højrebacken, er det ikke hans naturlige position.

Begge to har hurtige reaktionsevner, er stærke, talentfulde og opmærksomme på eventuelle kontraløb, og er mest af alt et makkerpar, der giver minder om Branislav Ivanovic og Ashley Cole, som Mourinho jo har haft gavn af på backpositionen førhen.

Mens Mendy måske ligner det oplagte valg på grund af hans præstationer for Monaco på venstrebacken i denne sæson, skal Sidibé måske også tages med i overvejelserne, fordi det muligvis er lettere at lokke ham til, hvis han anvendes på den rigtige plads.

Listen fortsættes på næste side…

Anvend pilene nedenunder for at skifte side…