Manchester Uniteds manager, Jose Mourinho, har bekræftet, at en af klubbens absolutte nøglespillere muligvis er ude i op til, hvad der svarer til over en måned, efter han blev skadet i midtuge kampen i Champions League. 

AF KRISTIAN PARIS

Den 28-årige spanier, Ander Herrera måtte desværre udgå efter blot 17 spillede minutter på Sevillas stadion Ramon Sanchez Pizjuan Stadium i torsdags, da de to hold spillede til 0-0 i deres første Champions League kamp i det nye år.

Ander Herrera kommer med store roser til Juan Mata.(Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Selvom de røde djævle var i stand til at erstatte den lille spanier med Paul Pogba, står den tidligere Athletic Bilbao spiller til at misse en af forårets helt store kampe i denne sæson, når Mourinho møder sin tidligere klub, Chelsea, i Premier Leauge i morgen, søndag.

– ” Ander Herrera er ude og spiller ikke. Jeg kender ikke den seneste diagnose, men det jeg ved er, at han vil være ude i mindst et par uger,” forklarede den portugisiske manager i pre match interviewet i dag, lørdag.

-” Jeg ved ikke, hvor mange uger det er, måske to,tre, fire, fem eller seks uger. Jeg ved det ikke, men det er i hvert fald nogle uger – det er stensikkert,” uddyber han.

Herrera var et yderst succesfuldt våben mod Chelsea i sidste sæson, da de to mandskaber på samme mod stod overfor hinanden i Premier League. Herrera fungerede nemlig som den spiller skulle lukke Chelseas offensive es, Eden Hazard, ned.

Nu bliver Mourinho og resten af teamet bag United truppen nødt til at se sig om efter en afløser for Herrera, der også kommer til at misse kampe i Premier League mod Crystal Palace i næste uge, Liverpool ugen efter, og returopgøret i Champions League mod Sevilla på Old Trafford.