Af Anders Lang Jensen

Jose Mourinho er blevet godt og grundigt træt af hollandske Memphis Depay. Derfor vil manageren af med den offensive spiller, og er klar til at sælge for en meget billig pris. Det skriver Daily Star.

(L-R) Zlatan Ibrahimovic of Manchester United, Memphis Depay of Manchester United, Ashley Young of Manchester United, Marouane Fellaini of Manchester United during the Europa League group A match between Feyenoord and Manchester Uinited on September 15, 2016 at the Kuip stadium in Rotterdam, The Netherlands.(Photo by VI Images via Getty Images)

Photo by VI Images via Getty Images

Sommeren 2015 lignede Manchester United et hold, der ville vinde alt, hvad de kunne komme i nærheden af. Man hentede bl.a. den hollandske stjerne og stortalentet Depay for £25m. Den kommende Ronaldo og nummer 7 på Old Trafford var fundet.

Men historien gik ikke som i mange United-tilhængeres drømme, og derfor er hollænderen så godt som sikkert snart fortid i klubben. Januars transfervindue åbner om under 20 dage, og derfor skal Depay finde en ny arbejdsgiver.

Prisklassen er Jose Mourinho ganske ligeglad med. Han vil nemlig bare af med kantspilleren, og vil derfor gå med til at sælge floppet for bare £12m, så man kan hive ham af lønningslisten i klubben. Det ligner altså et økonomisk tab, United kan se frem til med Depay-handlen tilbage i 2015.