Den franske fodboldspiller Paul Pogba har ikke haft den bedste sæson i Manchester United. Med 8 kampe tilbage af denne sæson formår midtbanespilleren heller ikke i denne sæson at betale sin enorme overgangssum tilbage. Han har stadig ikke opfyldt det potentiale han viste i Juventus for snart to sæsonerne siden. Men, hvad er årsagen til, at den dengang dyreste fodboldspiller i verden ikke, endnu, har formået at vise sit værd?

Den dårlige form og de svingende præstationer har været et problem for hovedpersonen selv, Pogba, men også træner Jose Mourinho har været påvirket af det. Han har nemlig set sig nødsaget til at bænke den franske landsholdsspiller og i stedet spille med eksempelvis unge Scott McTominay, hvis løn ikke kommer i nærheden af Pogbas.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Pogba er startet inde i kun fire af Manchester Uniteds seneste fire kampe – og det mønster har været til stede i flere måneder i den røde del af Manchester. Mourinho, der tidligere har trænet  blandt andet Chelsea og Real Madrid, mener ikke, at han kan give et fyldestgørende svar på, hvorfor Pogba ikke præsterer som forventet. Han siger, at kun Pogba kender svaret.

Ifølge det engelske medie Goal.com, skulle Mourinho have sagt følgende:

“Spørg ham. Spørg ham, hvad han synes om at han får chancen og at han så ikke griber den. Han har været skadet i en periode, men det kan ikke bruges som undskyldning for han elendige form. Det har ikke noget at gøre med hans skade – han genoptræning har nemlig været god og han har præsteret nogenlunde til træning.”

 “Både denne sæson og i sidste sæson har han haft skader, men det burde han kunne overkomme. Skader kan ikke være årsag til efterfølgende dårlig form – og slet ikke i så lang tid. Det ærgerligt for jeg kender ikke svaret. Kun Pogba kan give et kvalificeret svar på spørgsmålet om hans dårlige form.”