José Mourinho ønsker ifølge Sky Sports, at få Marouane Fellainis kontrakt forlænget. Der er blot et enkelt år tilbage af Fellainis kontrakt, og Mourinho bruger belgieren ofte. Ledelsen deler dog ikke samme positive holdning til forlængelsen af Fellainis kontrakt.

Af Lasse D. Drescher

Den 29-årige belgiske midtbanespiller Marouane Fellaini er igang med hans femte sæson for De Røde Djævle. Marouane Fellaini har et enkelt år tilbage af hans kontrakt med Manchester United, og derfor skal der findes en afgørelse inden så længe.

[Getty Images]

Enten skal den store belgiske midtbanespiller sælges før hans kontrakt udløber. En anden mulighed er så at forlænge Fellainis kontrakt. Det er dog ikke noget som bringer mange positive meninger med sig, fra Manchester United-ledelsen.

Sky Sports skriver nemlig at der er mange i ledelsen hos Manchester United, som synes at Marouane Fellaini skal sælges. Da de formentlig ikke kan se de samme ting i Fellaini, som Manchester United-træneren José Mourinho gør.

José Mourinho har ifølge mediet forsøgt flere gange, at få dem til at forlænge Marouane Fellainis kontrakt. Fellaini er ikke ligefrem den spiller med teknikken og alt det nydelige fodbold i fødderne.

Men han er stor og stærk, og han har vist sig at være vigtig flere gange. Marouane Fellaini har startet inde i seks kampe, og han er samtidig blevet skiftet ind i 3 kampe. Det er på de ni kampe blevet til tre scoringer for den store belgier.

Solid sæson for Fellaini hos Manchester United

Ud af de fem sæsoner Fellaini har været hos Manchester United, har den sæson hvor han scorede mest været i sæsonen 2014/2015. Det blev til 27 kampe fra start og otte som indskifter, og det blev samtidig til seks mål.

Så Marouane Fellaini kan formentlig godt slå sin egen rekord, med flest mål på en enkelt sæson hos Manchester United. Det også vigtigt at understrege at Fellaini fokusere på defensiven, så derfor forventes der ikke mange mål fra belgierens side.

Læs også: KÆMPE FIFA-GUIDE: De bedste spillere til den billigste pris til dit FUT-hold