Han har faktisk længe været rygtet væk fra United. Nu kan skiftet væk fra verdens bedste liga endelig blive en realitet. Her er hvem køberne er og hvem der vil væk. 

Forsvarsspilleren var faktisk anfører for de røde djævle i pre season opgøret mod AC Milan. Men inderst inde ønsker han ikke at blive på Old Trafford henover sommeren.

Jose Mourinho har nemlig afsløret, at Matteo Darmian ønsker at forlade Manchester United denne sommer.

Højre backen var kaptajn, da United vandt mod AC Milan i straffesparks konkurrence i turneringen International Champions Cup i tirsdags. Nu er han dog blevet sat meget i forbindelse med et skifte tilbage til Italien. Flere medier melder om, at både Juventus, Inter og Napoli er interesserede i United manden.

Efter han kun fik otte kampe i sidste sæson for de røde djævle, vil den italienske landsholdsspiller ikke blive i Manchester mere.

(Photo: Getty Images)

Skal have en ok pris

Mourinho insisterer dog på, at de skal have en fair pris for spilleren.

” Darmian fik anfører bindet fordi han er en fantastisk fyr både i de to år jeg har været her, men også årene under Louis van Gaal. Han er den type, der altid er klar til at give alt, hvad han har i sig. Han voksede op i klubben AC Milan og at være anfører i en kamp mod barndomsklubben gav god mening.” forklarede den portugisiske manager.

Hvis Darmian bliver solgt betyder det, at United er en smule low på højre backen.

“Matteo vil forlade klubben, og jeg tror, at når en spiller vil det bliver man nødt til at være menneskelig og lade ham gøre det. Men ikke for enhver pris. Og indtil videre har de bud vi har fået på Darmain ikke være i nærheden af det vi forlanger” fortsatte han.

“Valencia er  lige nu skadet og det vil han også være, når sæsonen begynder. Diogo Dalot er på vej tilbage, men han er ikke klar til begyndelsen af Premier League. ” uddbyede Mourinho om skadessituationen i United.