Af David Paris 

Jose Mourinho indrømmer, at det er svært at få plads til hans offensive midtbanespiller Henrikh Mkhitaryan på holdet. De seneste par gange har han nemlig slemt ikke ikke været på bænken, selvom han ikke har været skade. Årsagen er simpelthen bare, at han har præsteret dårligt. Mkhitaryan med det svære efternavn at udtale, har tidligere spillet for blandt andet Borussia Dortmund, men i sin tid i United-trøjen, har han, indtil videre, ikke formået at tilspille sig en plads blandt de startende 11 spillere.

Mkhitaryan har det svært i United-trøjen i øjeblikket. (Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Da klubben fra den røde del af Manchester i midtugen mødte Bournemouth i Premier League var han ikke at finde på bænken og det samme var tilfældet i weekendes opgør mod rivalerne fra Manchester City. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Udover disse to kampe, har den armenske landsholdsspiller også været henvist til sidelinjen i Champions League-kampene mod CSKA Moskva og Basel og i Premier League-kampene mod Newcastle United, Watford og Arsenal.

Jose Mourinho fortæller følgende: “Jeg kan kun have seks spillere fra udlandet på bænken til hver kamp. Jeg prøver at balancere spillerne på bænken, så jeg ikke kun har offensive eller defensive spillere med. Jeg har ofte to forsvarsspillere med. Derudover er det Daley Blind, der kan spille, stort set, over det hele. Så er der Ashley Young, der kan dække fløjene og backsne. Så er der Ander Herrera, som den centrale midtbanespiller, Zlatan som angriber og Marcus Rashford som anden angriber eller fløjspiller. Derudover skal jeg også vælge mellem Anthony Martial, Juan Mata og Jesse Lingard. Skal Mkhitaryan med, så er det en af de tre spillere, jeg skal sortere fra. Lige nu synes jeg ikke Mkhitaryan fortjener at spille. Derfor sidder han på tribunerne til kampene i øjeblikket. “