Af Anders Lang Jensen

Manchester United-manager går en heftig sommer i møde, hvor alle forventer, at han henter flere stjerne til Old Trafford.

Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images

Denne opgave har ifølge engelske medier i dag taget en drejning. Den portugisiske manager har nemlig gjort Chelsea-stjernen Willian til sin absolutte førsteprioritet under sommerens transfervindue. De to arbejdede tidligere sammen i netop Chelsea for år tilbage. Her var det netop Mourinho, der hentede ham til engelsk fodbold tilbage i 2013.

Ifølge mediet Starsports har Mourinho holdt et vågent øje med den brasilianske offensivspiller denne sæson, og vil forsøge at lokke ham væk fra London med en ny kontrakt på £200.000 i ugeløn.

Willian forlængede ellers aftalen med Chelsea sidste sommer, hvilket holder ham på Stamford Bridge indtil sommeren 2020. Men Manchester United er stadigvæk optimistiske omkring en potentiel signing af Willian.

Den 28-årige kantspiller har ikke været en fast mand i Antonio Contes startellever denne sæson, og Mourinho er desperat efter mere offensiv kvalitet frem mod den kommende sæson.