Napoli-stjernen Dries Mertens rygtes mod Premier League. Manchester United skulle have interesse i at hente Mertens til klubben, såfremt Griezmann-handlen ikke går igennem.

Af Lasse D. Drescher

Napoli har i denne sæson været meget solide, og de er uden tvivl en del af toppen af poppen, i italiensk fodbold. Napoli har nogle individuelle stjernespillere, som bliver rygtet væk fra klubben, og ud mod store europæiske klubber.

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Den 29-årige belgiske kantspiller Dries Mertens rygtes nu væk fra Napoli. Mertens har været en af Napolis vigtigste kreatører i denne sæson. Det er formentlig derfor Manchester United har meldt sig ind, i kampen om belgieren.

Dries Mertens har i løbet af 34 kampe for Napoli i den nuværende sæson, lavet 23 scoringer. Det er derfor tydeligt at Mertens har stået for en stor del, af Napolis solide sæson.

Hvilken spiller skifter til Old Trafford til sommer?

101greatgoals skriver at Antoine Griezmann er José Mourinhos førsteprioritet. Dries Mertens skulle dog være den portugisiske træners andenprioritet, såfremt at det ikke lykkedes at bringe Griezmann til Old Trafford.

Læs også: Det franske superhold: Conte henter Monacos-stjerne-duo