Manchester United blev ikke taget godt imod af fansene, efter deres kamp mod Valencia. Nu går Mourinho ud og fortæller, hvad han mener om hvad tidligere United-stjerner siger.

Af Lasse D. Drescher

José Mourinho bliver gang på gang nævnt i medierne, da der er stor kritik af portugiseren. Mourinho har i en lang periode været kritiseret, over de mange dårlige resultater med Manchester United, og de tvivlsomme udtalelser der af og til kommer.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Manchester United spillede Champions League-kamp hjemme på Old Trafford, hvor det endte i en uafgjort mod Valencia. Fansene var tydeligvis ikke tilfredse med præstationen, og fansene buhede af Manchester United-mandskabet, da kampen blev fløjtet af.

Specielt Manchester United-fansene råbte “Angrib, angrib, angrib”. Det eneste Mourinho har at sige til det, er blot at der er “frihed til at tale”.

José Mourinho udtaler følgende til Metro:

“Specielt Manchester United-fansene respekterer jeg 200 procent. Jeg har ikke brug for at vide, hvad Paul Scholes har sagt. Han siger hvad han vil, og jeg er ligeglad. Helt ærligt, så er jeg ligeglad. Frihed til at tale, frit land, du kan sige hvad du vil.”

Paul Scholes er en kæmpe personlighed i Manchester, og omkring klubben. Derfor er han respekteret, og når han udtaler sig, så er der mange fans som lytter til ham. Det har også sket de gange, hvor Scholes har været ude og kaste lidt kritik mod Mourinho og hans tilgang til kampene.

José Mourinho har efterhånden fået meget kritik, fra flere tidligere Manchester United-stjerner. Dog tyder det på at ledelsen har tiltro til portugiseren, og derfor holder fast i den erfarne træner. I forhåbningen om at Mourinho kan få styr på truppen, og vendt skuden.

Det bliver spændende og se, hvad der kommer til at ske hos De Røde Djævle i den nærmeste fremtid.

Læs også: Kæmpe overraskelse: Chelsea vil forlænge med udskældt midtstopper