Chelseas fysioterapeut, Eva Carneiro, er ikke blevet kendt for at være London-holdets redning, når uheldet er ude med spillerne på banen. Nej, den gibraltariske fysioterapeut er i medierne blevet fremstillet som den eneste lækre dame i engelsk fodbold. Grunden er simpel; hun ser nydelig ud og det kan fodboldspillere ikke stå for. Der er dog opstået nogle problemer og Carneiro har ikke været holdets fysioterapeut i en del kampe nu.

Læs også: Chelsea under lup efter sag om kontraktbrud

Blev kaldt prostitueret

Ifølge Football Daily er det Chelsea-manager Jose Mourinho, der er skyld i problemerne. I en kamp, hvor holdets største stjerne, Eden Hazard, havde slået sig, løb Carneiro på banen for at hjælpe den stakkels fløjspiller, hvilket i sig selv er fint. Dette syntes Mourinho dog ikke på det tidspunkt og valgte derfor, efter kampen at smide hende ud af lægestaben på ubestemt tid, fordi hun løb på banen, uden at havde fået lov af den portugisiske manager selv.

Læs også: Forsvarsspiller til lægetjek i Chelsea

I kampen, hvor den uheldige episode udspillede sig, menes det, at Mourinho råbte følgende ord efter hende: “filha da puta”, hvilket kan oversættes som dette: “datter af en prostitueret”. Se det i videoen herunder

https://youtu.be/sFOgKZNq4qQ

Eva Carneiro har nu ikke noget med holdet at gøre, overhovedet. Holdets træninger, hotel og kampe er hun ikke en del af mere.

Karma kan bide Mourinho i røven

Disse tre, små, portugisiske ord, Mourinho råbte, kan muligvis komme til at bide ham i røven, for kigger man på FA-reglerne, paragraf 3, risikerer den tidligere Real Madrid-manager mindst fem spilledages karantæne.

Noget af paragraffen siger således: “… spillere og trænere kan blive straffet for at bruge stødende, fornærmende eller utilbørligt sprog.”

Den fortsætter således: “… bliver der potentielt henvist til køn, er et fem-kampe-forbud den mindste straf.”

Mourinho selv har ikke kommenteret på sagen, for at sikre, at pressen ikke får noget at skrive om.