Sommeren er for alvor i gang og med sommer kommer også alle rygterne om forskellige spilleres mulige arbejdsgivere i fremtiden. Det er selvskrevet at sommer betyder rygtelæsning. Og den tradition holder fodboldspilleren.dk naturligvis ved lige. I denne omgang handler det om Manchester United-spilleren Anthony Martial. Ifølge flere medier rygtes han nemlig væk til flere klubber – og det store spørgsmål er så om træner Jose Mourinho vil lade sin offensivspiller forlade The Red Devils uden at have købt en forstærkning til truppen.

Den franske offensivspiller har ikke spillet sig til en fast mand på United-holdet, men han har alligevel fået flere gode indhop og været en betydelig del af Uniteds resultater før sommeren. Den 22-årige fodboldspiller har været rygtet væk til blandet andet Arsenal, Borussia Dortmund og AC Milan.

Dog er han en del af Uniteds pre-season-tur lige nu i USA. Her har han spillet begge træningskampe indtil videre mod henholdvis CF America og San Jose Earthquakes. I begge tilfælde til det skuffende til to uafgjorte resultater.

Mourinho har stærke meninger

Om Anthony Martial fremtid siger Mourinho følgende:

“Du kan ikke få alt hvad du vil have i livet. Jeg ville ønske at vi kunne vinde alle kampene her i USA. Og uden at skifte hotel og uden at flyve mere. Og så bare tage hjem til Manchester bagefter. Jeg vil gerne spille kampene i Premier Leauge om lørdagen. Men i stedet bliver det søndag. Sådan er livet. Og man kan ikke styre det altid. Og sådan er det også med Martial.”

“Om han bliver ved jeg ikke. Det må tiden vise, men man kan ikke altid få alt hvad man vil.