Jose Mourinho, træner for Manchester United, sætter i et nyt interview hans midtbanespiller Paul Pogba op på en piedestal og kritiserer samtidig de tidligere United-spillere og nuværende United-legender – i hvert fald for mange fans – Wayne Rooney og Ryan Giggs.

Derudover holder den tidligere Chelsea-, Real Madrid- og Inter-træner også fast i, at forholdet til netop Paul Pogba er så godt som det altid har været. Dette på trods af spændinger i kampen mod Tottenhan, hvor den franske midtbanspiller blev skiftet ud i sidste weekends sejr over Huddersfield, hvor Pogba slet ikke var at finde blandt de startende 11 spillere på banen.

Mourinho siger også om den 24-årige franske landsholdspiller, at han stadig har meget potentiale og han hele tiden og altid kan forbedre noget af sit spil på grønsværen.

Paul Pogba spiller for Frankrig

MANCHESTER, ENGLAND – FEBRUARY 16: (foto af Shaun Botterill/Getty Images)

Den tidligere United-anfører og nuværende Everton-spiller Wayne Rooney har i medierne sagt, at han synes, at Pogba bliver brugt forkert. At Mourinho i stedet skulle spille Pogba som en klassisk ‘boks-til-boks-spiller’. Giggs, der tidligere har været assistent på Old Trafford mener også, at Pogba ikke udfylder sine talenter til fulde i den røde del af Manchester og at man i stedet burde fokusere på Pogbas evne til at være kreativ offensivt.

Om denne kritik har Mourinho, ifølge det engelske medie The Telegraph, svaret:

“Jeg har grint et par gange over det her. Jeg har både set og hørt det og nu har endelig chancen for at kommentere det. Jeg er ikke den bedste til engelsk og jeg er ikke englænder, men jeg kan da forstå,  hvad der menes med ‘boks-til-boks-spiller’. 

“De mener at jeg skal gøre forskellige ting med Pogba, men for mig er han bare en midtbanespiller. Det er lige meget, hvilke taktisk system træneren har. Han er en midtbanespiller og vil altid være det. Mellem mig og ham er der ikke nogen spændingerne. Han skal spille på midtbanen og gøre det jeg beder ham om. Han har dog også en fri rolle og det mener jeg gavner ham som fodboldspiller.”